Τα πρώτα waterblocks για τις νέες RTX 2080

Η κυκλοφορία των νέων καρτών της NVIDIA σημαίνει και νέα waterblocks από τους γνωστούς κατασκευαστές της αγοράς.

Η EK Water Blocks είναι μια από τις εταιρίες που θα ξεκινήσουν σχετικά γρήγορα την πώληση τέτοιων waterblocks στην αγορά, με πλήρη υποστήριξη των νέων RTX 2080 και 2080 Ti, αρχιτεκτονικής Turing. Το EK-Vector RTX για παράδειγμα είναι το signature waterblock της εταιρίας που μπορεί να μετατρέψει την beefy κάρτα σας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η EK, σε μια μινιμαλιστική και αισθητικά ευχάριστη υλοποίηση για το σύστημά σας.

Η Thermaltake έρχεται και αυτή στο προσκήνιο με το Pacific waterblock της για αυτές τις GPUs της αγοράς και διαθέτει RGB φωτισμό για όσους ενδιαφέρονται για αυτό το σημαντικό στοιχείο των συστημάτων τους. Η συμβατότητα τώρα καλύπτει για την ώρα τις Founders Edition κάρτες γραφικών της NVIDIA, που από κατασκευαστικής άποψης είναι αρκετά ανταγωνιστικές με κάθε άλλη custom κάρτα της αγοράς.

Φυσικά υπάρχουν εταιρίες όπως η Phanteks που θα ξεκινήσει σύντομα τη διάθεση της σειράς Glacier που υποστηρίζει τις Founders Edition RTX 2080 και RTX 2080 Ti. Και αυτό όπως και αυτό της Thermaltake θα ενσωματώνουν RGB φωτισμό με addressable RGB LEDs δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο εσωτερικό του συστήματος.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα συνήθως υπάρχει μια μικρή αναμονή προτού μπορούμε να προμηθευτούμε ένα waterblock για τη GPU μας, όμως όλοι οι παραπάνω κατασκευαστές καθώς και μερικοί ακόμη ετοιμάζουν τις περισσότερες υλοποιήσεις τους για τον Οκτώβριο.

Πηγή. Πηγή 2. Πηγή 3.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

watercooling, rtx 2080

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...