Αφιέρωμα στον Robin Williams στο WoW

Τελικά εισακούστηκαν οι fan. Τελικά εισακούστηκαν οι fan.

Μετά το θάνατο του κωμικού Robin Williams, πολλοί παίχτες του WoW απευθύνθηκαν στη Blizzard ώστε να "μετατρέψουν" τον ηθοποιό σε NPC του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν μερικές φήμες ότι ένα νέο μοντέλο genie στο ανερχόμενο expansion Warlords of Draenor θα απαθανάτιζε τον ηθοποιό. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φήμες ήταν πραγματικές.

Το νέο έρχεται από το Wowhead, όπου ο χρήστης Haldur βρήκε ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε ένα νησί κοντά στο Talador, μία από τις καινούριες περιοχές του expansion. Το αντικείμενο αυτό ονομάζεται the Ever-Burning Lamp και όταν κάποιος αλληλεπιδράσει με αυτό, εμφανίζεται το genie που βλέπεται στην εικόνα κάτω. Το genie στη συνέχεια λέει "INFINITE COSMIC POWER!" και μετά "Itty bitty living space." το οποίο πρόκειται για αναφορά στον ρόλο του Robin Williams ως Genie στον Αλαντίν της Disney.

Επιπλέον, κοντά στο λυχνάρι βρίσκεται ένα σπασμένο αυγό, κάτι το οποίο σύμφωνα με το Wowhead πρόκειται για αναφορά στο sitcom Mork & Mindy που πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, καθώς και άλλα μικρά αντικείμενα που μπορεί να είναι αναφορές σε άλλους ρόλους. Εκτός από το genie, το Wowhead αποκάλυψε ότι βρέθηκαν και άλλα μοντέλα στα δεδομένα του expansion που μπορεί να σχετίζονται με το αφιέρωμα αυτό στον ηθοποιό, όμως δεν έχουν ακόμα βρεθεί μέσα στο παιχνίδι.


Αφιέρωμα στον Robin Williams στο WoW