Επιβεβαιώθηκε το first-person mode για το GTA 5

Η Rockstar επιβεβαίωσε τις φήμες που έκαναν λόγο για first-person mode στο επερχόμενο GTA 5 για PS4, Xbox One και PC. Η Rockstar επιβεβαίωσε τις φήμες που έκαναν λόγο για first-person mode στο επερχόμενο GTA 5 για PS4, Xbox One και PC.

Το first-person mode θα περιλαμβάνει assisted aim, free aim και semi-assisted aim, ενώ θα υπάρχουν επιλογές για first-person view και third-person cover, ή παραλλαγές σε third-person/first-person οδήγηση και targeting. Σύμφωνα με τον animation director Rob Nelson, οι παραπάνω επιλογές δεν περιλαμβάνονται στην last-gen έκδοση του τίτλου, καθώς η ομάδα επικεντρώθηκε κυρίως στις αποστολές και στα third-person controls.

Ο παραγωγός πρόσθεσε επίσης ότι το hardware των current-gen συστημάτων έδωσε τη δυνατότητα στους developers να προσθέσουν επιπλέον χαρακτηριστικά στο νέο GTA 5 τόσο σε επίπεδο μηχανισμών (όπως είναι το first-person mode) όσο και σε ό,τι αφορά τον ήχο και τον οπτικό τομέα. Σημειώνεται ότι πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως το game θα τρέχει στα 1080p και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο τόσο στο PS4 όσο και στο Xbox One, ενώ η έκδοση για PC θα υποστηρίζει 4K ανάλυση. Το GTA 5 αναμένεται στις 18 Νοεμβρίου για Xbox One και PS4, με την PC έκδοση να ακολουθεί στις 27 Ιανουαρίου.



[video=youtube;7oFmRN0oadI]http://www.youtube.com/watch?v=7oFmRN0oadI[/video]