Νέο Mod για βελτιωμένα γραφικά στο GTA V (PC)

Το The Pinnacle of GTA V World Enhancement Project αλλάζει την εμπειρία του Grand Theft Auto V στο PC. Το The Pinnacle of GTA V World Enhancement Project αλλάζει την εμπειρία του Grand Theft Auto V στο PC.

Το "Pinnacle" όπως ονομάζεται το Mod "αλλάζει κάθε πτυχή του παιχνιδιού" όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, προσφέροντας βελτιωμένα γραφικά, πιο ισορροπημένα χρώματα, φωτορεαλιστικά εφέ όπως της βροχής, των αντανακλάσεων και πολλών ακόμη, που σκοπό έχουν να αλλάξουν την εμπειρία που έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Το mod για να λειτουργήσει απαιτεί την πιο πρόσφατη έκδοση του Game ενώ η ύπαρξη όσο το δυνατόν περισσότερης video RAM είναι απαραίτητη για να δείτε τα FPS να παραμένουν στο όριο των 30 καρέ. Μαζί δίνονται και υψηλής ανάλυσης υφές για χρήση σε αντίστοιχα υψηλές αναλύσεις που φτάνουν και τα 4K.

Βελτιώσεις έχουν υποστεί και αντικείμενα στο παιχνίδι, όπως όπλα, οι φωτιές στις κάννες τους, ακόμα και οι ζημιές έχουν διαφορετική επίπτωση σε διαφορετικά υλικά. Τέλος, το AI του παιχνιδιού είναι και αυτό βελτιωμένο και έτσι, οι συμμορίες φέρουν πιο πολλά είδη όπλων επάνω τους, ενώ πολλές ακόμη αλλαγές υπόσχονται να αναβαθμίσουν το gameplay, άσχετα αν οι αποστολές και η ιστορία παραμένει η ίδια.