Η επόμενη θήκη του smartphone σου ίσως είναι και drone!

Ένα ενδιαφέρον concept ήρθε στη ζωή στη CES 2018 και περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη θήκη που μετατρέπεται σε drone για σύλληψη φωτογραφιών και βίντεο!

Το concept ονομάζεται Selfly και όπως προδίδει το όνομά του πρόκειται για μια θήκη που όμως ενσωματώνει ένα πλήρες drone με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης.. για selfies! Η ιδέα εμφανίστηκε αρχικά στο Indiegogo όπου και έγινε back με επιτυχία συγκεντρώνοντας περί τα $1.3 εκ. μπαίνοντας γρήγορα ανάμεσα στα πιο 'περίεργα' gadgets της CES 2018.

Onboard υπάρχει ένας αισθητήρας 13MP με υποστήριξη 1080p στα 60FPS, ενώ το πάχος των 10mm περνά απαρατήρητο. Η θήκη κυκλοφορεί τόσο για δημοφιλείς συσκευές της αγοράς όπως το iPhone 6 αλλά και αντίστοιχα flagships της Samsung ενώ το εξίσου θετικό είναι πως υπάρχει universal έκδοση και για κάθε τηλέφωνο από 4 έως 6 ίντσες. Το Selfly έχει και το δικό του app που είναι συμβατό τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές και επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών αλλά και βίντεο.

Η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει σύμφωνα με την εταιρία την Άνοιξη με τιμή $130 ενώ ως έξτρα θα δίνεται ένα charging hub για $30 που είναι πρακτικά απαραίτητο αφού το drone δε μπορεί να φορτίσει από την θήκη.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

drone, indiegogo, 1080p, CES 2018, Selfly

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...