Ρομπότ δοκιμάζει την αντοχή του Samsung Galaxy Fold

Ένα ρομπότ απαντάει στην πιο καυτή ερώτηση σχετικά με το αναδιπλούμενο Galaxy smartphone της Samsung, την ανθεκτικότητά του στο... 'άνοιξε - κλείσε'.

Η Samsung παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο ονόματι Galaxy Fold το οποίο θα βρεθεί στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο έτος, ωστόσο ένα ερώτημα που συναντούσαμε συχνά αφορούσε την ανθεκτικότητα του μηχανισμού που επιτρέπει το δίπλωμα της οθόνης. Τα μηχανικά μέρη έχουν επιστρέψει και σε άλλες συσκευές της αγοράς και υλοποιούνται σε ορισμένα μοντέλα στην εμπρόσθια κάμερα η οποία ανασηκώνεται μαζί με ένα ειδικό πλαίσιο πάνω από την οθόνη, αποτελώντας ίσως το πιο ευάλωτο σημείο.

Τα θέματα της αντοχής έρχεται να απαντήσει ένα ρομπότ της Samsung που αποδεικνύει ότι το Galaxy Fold θα είναι ανθεκτικό και θα μπορεί να αντεπεξέλθει στη σκληρή καθημερινότητα των χρηστών, που ανοίγουν το smartphone τους μέχρι και 100 φορές την ημέρα. Τα ειδικά σχεδιασμένα ρομπότ πραγματοποίησαν συνολικά 200.000 την ίδια κίνηση του ανοίγματος και κλεισίματος της οθόνης, ένα σενάριο που ένας χρήστης θα φτάσει σε διάστημα 5 ετών. Στο βίντεο που αναρτήθηκε η Samsung αναφέρεται στη ζωτική σημασία που είχε ο μηχανισμός για το δίπλωμα της οθόνης ενώ οι επαναλήψεις όπως τονίζει είναι αρκετά περισσότερες από αυτές που θα συμβούν πραγματικά.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, galaxy, 2019, foldable phone , galaxy fold

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...