Μια ITX έκδοση του H500 ετοιμάζει η Cooler Master

Η Ταϊβανέζικη εταιρία θα μας δείξει στην επερχόμενη Computex μεταξύ άλλων και μια νέα έκδοση του H500 της, το οποίο θα έχει μικρές διαστάσεις ειδικά για ITX builds.

Τα νέα σχετικά με το νέο κουτί τα μάθαμε από το επίσημο Twitter της εταιρίας, όπου μας έδειξε σε ένα μικρό clip ένα γνώριμο κουτί, το H500P. Στη συνέχεια αυτό μεταμορφώνεται σε ένα μοντέλο με χαμηλό προφίλ και έναν ανεμιστήρα 200mm από τους δύο που έχει συνολικά μειώνοντας έτσι αισθητά το ύψος του και κατ' επέκταση τις μητρικές εγκαθίστανται (εικόνα 2). Η Cooler Master έχει ήδη μερικά μοντέλα για την ITX αγορά με πιο πρόσφατο το Q300L που κυκλοφορεί σε αρκετές εκδόσεις ενώ προορίζεται αυστηρά για ITX builds.

Το ITX H500P, ή όπως θα ονομάζεται λέγεται ότι θα φέρει περισσότερες ευκολίες και χαρακτηριστικά που συναντάμε στην premium κατηγορία, ενώ η εμφάνιση θα είναι αρκετά κοντά στο πρωτότυπο μοντέλο που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην αγορά. Στο Tweet η Cooler Master αναφέρει πως θα μάθουμε περισσότερα εν καιρώ, και πιο ειδικά κατά τη διάρκεια της Computex 2019 που θα ανοίξει τις πύλες τις στις 27 του μήνα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

cooler master, itx, twitter, computex, small form factor, teaser, MasterCase H500P, pc case

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...