Το νέο Smart Case 220T κυκλοφορεί από τη Corsair

Ένα νέο case παρουσίασε η Corsair το οποίο τοποθετείται στην entry level αγορά με κόστος περί τα 90€ ενώ συνοδεύεται από μερικά 'smart' καλούδια.

Το 220T όπως ονομάζεται είναι η νέα πρόταση στον χώρο των gaming κουτιών από τη Corsair και προσφέρει integration με το iCUE και τους συμβατούς με αυτό ανεμιστήρες που ενσωματώνει. Το κουτί κατασκευάζεται από αλουμίνιο στο μεγαλύτερο μέρος του και η πρόσοψη είναι αυτή που θα κερδίσει τους χρήστες με τη πρώτη ματιά ενώ πίσω της κρύβεται ένα εύκολα αφαιρούμενο φίλτρο σκόνης.

Σημαντικό στοιχείο του νέου κουτιού είναι το μικρό βάθος του που σύμφωνα με τη Corsair το βοηθά στην αποδοτικότερη ροή αέρα στο εσωτερικό. Το 220T υποστηρίζει αρκετούς τύπους μητρικών όπως ATX, micro-ATX και mini-ITX ενώ έχει άφθονο χώρο για υδρόψυξεις, κυρίως all in one όπως αυτές της ίδιας ωστόσο αναφέρεται και η υποστήριξη ψυγείων 360mm στο μπροστινό μέρος του.

Σημειώνεται ότι μαζί με το case αποκτάμε και τρεις από τους aRGB ανεμιστήρες της εταιρίας SP120 RGB PRO (υπάρχει και έκδοση 140mm) καθώς και το iCUE Lighting Node CORE που επιτρέπει τη σύνδεση έξι συνολικά RGB ανεμιστήρων στο σύστημα. Τα υποσυστήματα που δείχνει η Corsair στη παρουσίασή της μπορείτε να τα βρείτε στα link παρακάτω, ενώ η διάθεση του κουτιού στην αγορά αναμένεται να γίνει σύντομα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

corsair, aRGB , iCUE , 220T , SP120 RGB PRO

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...