Thermaltake AH T600: Κουτί εμπνευσμένο από ελικόπτερο

Με μοναδικές γραμμές και πλήθος χώρου στο εσωτερικό, το νέο κουτί της Thermaltake θα βρεθεί πολύ σύντομα στην αγορά.

Ντεμπούτο πραγματοποιεί το νέο Full tower chassis AH T600 της Thermaltake που πρακτικά αποτελεί εξέλιξη της γνώριμης open frame σχεδίασης με τη χρήση δύο tempered glass πλαϊνών παραθύρων και υποστήριξη έως έξι ανεμιστήρων 120mm. Η αεροναυπηγική αρχιτεκτονική περιλαμβάνει εκτός από τα tempered glass στα πλάγια, και αντίστοιχα μικρότερα παράθυρα στη πρόσοψη των κουτιών. Όπως αναφέρει και η εταιρία η σχεδίαση είναι παρμένη από ελικόπτερο και κατασκευάζεται με ατσάλινα κομμάτια, ικανά να κρατήσουν το βάρος του hardware αλλά και της custom υδρόψυξης που δύναται να εγκατασταθεί στο εσωτερικό, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει άφθονος χώρος για ψυγεία έως και 480mm στη πρόσοψη, καθώς και εγκατάσταση της κάρτας γραφικών σε όρθια θέση, παράλληλα με τη μητρική, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χώροι για ψύξη υπάρχουν σε διάφορα σημεία του AH T600 όπως στο εσωτερικό αλλά και στο επάνω σημείο, εκεί όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε άλλα δύο ψυγεία μεγέθους έως 360mm. Οι χώροι στο εσωτερικό περιλαμβάνουν χώρο για μητρικές μεγέθους έως E-ATX για high end συστήματα όπως για παράδειγμα αυτά που συναντάμε σε μια HEDT πλατφόρμα.

Περισσότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο κουτί υπάρχουν στην επίσημη σελίδα της Thermaltake (στη πηγή), ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με προτεινόμενη τιμή περίπου 229 δολάρια και σε δύο χρώματα (Black & Snow), σύμφωνα με πηγές που βρέθηκαν στην έκθεση CES 2020 στο Las Vegas.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Thermaltake, snow, case, HEDT , watercooling, E-ATX , black, CES 2020, 480mm , AH T600

razor_blade27

Members
2020-01-13T23:00:51Z

Σχεδιαστικά μοιάζει πολύ με το Cougar Conquer...

Spirosssss

Members
2020-01-14T08:23:04Z

Παλιότερα τα λέγαμε Thermalfake αλλά ομολογώ πως έχει δώσει μερικά αξιόλογα κουτιά στην αγορά ή έχει τολμήσει αρκετά σχεδιαστικά.

Farkadonitis

Members
2020-01-14T10:34:47Z

Περίεργο αλλά όμορφο κουτί. Το πρόβλημα η σκόνη...δεν κάνει για χωριό με χωματόδρομ?ους

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...