Νέα Desk-Cases από τη Lian Li με μοντέρνα features

Ίσως το δυνατότερο χαρακτηριστικό τους είναι η δυνατότητα απόκρυψης του hardware σκουραίνοντας το γυαλί με το πάτημα ενός πλήκτρου. 

 

Ο λόγος για τα νέα DK-05F και DK-04F που εντόπισε γνωστό media στο site της Lian Li, η οποία φαίνεται να μην έχει βγάλει σχετικό press release για την ώρα. Τα Desk-Cases, ή αλλιώς γραφεία με χώρο για να στεγάσετε ένα πλήρες σύστημα είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Lian Li αφού είχε και στο παρελθόν μερικά μοντέλα που προορίζονταν φυσικά για enthusiasts, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής τους. Τα DK-05F και DK-04F είχαν εμφανιστεί πριν από έναν χρόνο στη CES όμως δεν είχαν εμφανιστεί μέχρι πρότινος και αυτά, αποκαλύπτουν κάποια high end χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα απόκρυψης του hardware με το πάτημα ενός πλήκτρου. Έτσι, μπορούμε εύκολα να αποκαλύψουμε το εσωτερικό του PC μας, ή να το κρατήσουμε σκούρο για μεγαλύτερη συγκέντρωση και ιδιωτικότητα. 

Στο εσωτερικό υπάρχει υποστήριξη για addressable RGB φωτισμό μαζί με USB Type-C και fan controller για τον έλεγχο όλων των ανεμιστήρων που μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο εσωτερικό. Τα γραφεία που μαγνητίζουν τα βλέμματα ρυθμίζουν το ύψος τους ηλεκτρονικά ενώ μπορούν να αντέξουν συστήματα βάρους έως 80kg αρκετά περισσότερα από τα περισσότερα PCs εκεί έξω, ακόμα και αν αυτά ενσωματώνουν custom υδροψύξεις. Όσον αφορά αυτό, τα desk-cases έχουν αρκετό χώρο για εγκατάσταση μητρικών από Mini ITX μέχρι και E-ATX ενώ παρέχεται και αρκετός χώρος για εγκατάσταση custom υδρεοψύξεων για όλο το hardware. Τέλος, δεν αναφέρονται οι τιμές στην αγορά όμως οι προηγούμενες εκδόσεις ξεκινούσαν από τα $1000. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

lian li, custom, E-ATX , DK-04F, DK-05F, desk-cases, opaque

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...