NZXT: Τέλος στις πωλήσεις του ITX case 'Η1' λόγω φόβων πυρκαγιάς

Η εταιρία αναφέρει στο Reddit πως πρόκειται για σοβαρό θέμα ασφαλείας και έτσι σταματάει τις πωλήσεις του H1, ενώ ήδη υπάρχουν αρκετοί αγοραστές του.

 

Το κουτί της NZXT προορίζεται για όσους χρειάζονται ένα ιδανικά ένα ITΧ case για να συναρμολογήσουν το σύστημά τους και οι πρώτες παρουσιάσεις έκαναν λόγο για ένα κουτί με έξυπνη σχεδίαση και ενσωματωμένο riser καλώδιο για την στήριξη της κάρτας γραφικών. Η μοναδική σχεδίαση και η λίστα των features όμως δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μερικούς αγοραστές που άρχισαν να αναφέρουν στο Reddit προβλήματα όπως 'σπίθες' και 'μικρές φωτιές' στο εσωτερικό, στο σημείο του riser και προέρχονται από δύο βίδες που πιθανόν βραχυκυκλώνουν την προέκταση του PCI Express. Το H1 είναι ένα 'κάθετης σχεδίασης' case με tempered glass πλαϊνό παράθυρο και αρκετό χώρο για εξαερισμό όπως και για την εγκατάσταση coolers και ανεμιστήρων, φροντίζοντας ότι το hardware στο εσωτερικό θα παραμένει δροσερό. Στο εσωτερικό η εταιρία παρέχει και ένα 80 PLUS Gold τροφοδοτικό με SFX form factor που προσφέρει τις απαραίτητες συνδέσεις για τη σύνδεση ακόμα και απαιτητικών καρτών γραφικών.

Τα posts με αναφορές προβλημάτων αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και έτσι, η NZXT δημοσίευσε μια ανακοίνωση/thread με τα προβλήματα του H1, λέγοντας πως επηρεάζει έναν μικρό αριθμό κουτιών, ενώ μέσα σε λίγες ώρες ανάρτησε και ένα εκτενές blog post με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για την αποτελεσματική διόρθωση του προβλήματος. Για την ώρα η εταιρία συνιστά υπομονή αφού το repair kit που θα αποσταλλεί στους κατόχους του H1, επιτρέπει την εύκολη επιδιόρθωση από τους χρήστες, με απλά εργαλεία που πιθανόν θα δώσει η NZXT. Επίσης η NZXT συνιστά την απενεργοποίηση του συστήματος προτού προκληθεί περαιτέρω ζημιά στα εξαρτήματα. Μαζί με αυτές τις πληροφορίες, η εταιρία έφτιαξε και ένα ειδικό support email που περιμένει τις ερωτήσεις των χρηστών, στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Εδώ , μπορείτε να βρείτε και μια φωτογραφία από το σύστημα ενός Redditor του οποίο η ζημιά μοιάζει σοβαρή.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

flames, nzxt, riser, h1 itx case, sfx psu, defect, rma

FeelsBadMan

Members
2020-11-30T14:43:47Z

Κρίμα γιατί ήταν πανέμορφο mini itx κουτάκι. 

Nickzzz

Members
2020-12-01T11:22:18Z

Πετυχημένο quality assurance από την εταιρία. Το κουτί ωραίο.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...