Fuma: Η νέα Twin Tower ψύκτρα για CPU από την Scythe

Μια νέα υλοποίηση που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις, κυκλοφορεί από την Scythe. Μια νέα υλοποίηση που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις, κυκλοφορεί από την Scythe.

Η συγκεκριμένη ψύκτρα με βάση την Ιαπωνική Scythe, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις ψύξης, με ύψος μόλις 149mm. Αυτό που κάνει την Fuma να ξεχωρίσει από τη συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, είναι η σχεδίαση των δύο towers, των δύο "στηλών αλουμινίου" στις οποίες μπορούν να τοποθετούν μέχρι και τρεις ανεμιστήρες σε διάταξη push-pull-pull, θυσιάζοντας λίγο από το ύψος των μνημών. Εναλλακτικά, μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και με δύο ανεμιστήρες 120 mm, όπως τους Slip Stream PWM που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Η ψύκτρα αποτελείται από έξι heatpipes διαμέτρου 6 mm, υποστηρίζει το σύστημα εγκατάστασης "Hyper Precision Mounting System" (H.P.M.S) και έχει συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα και μη socket της αγοράς AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+, LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011 και τέλος 2011(-v3). Η προτεινόμενη τιμή της είναι 39? προ φόρων.


Twin Tower Fuma ψύκτρα για CPU από την Scythe
Twin Tower Fuma ψύκτρα για CPU από την Scythe
Twin Tower Fuma ψύκτρα για CPU από την Scythe