EK Full Cover WB για τη GIGABYTE GTX 980 Ti XTREME GPU

Full cover waterblock ειδικά κατασκευασμένο για την custom GTX 980 Ti XTREME GAMING της GIGABYTE λανσάρει η EK Water Blocks. Full cover waterblock ειδικά κατασκευασμένο για την custom GTX 980 Ti XTREME GAMING της GIGABYTE λανσάρει η EK Water Blocks.

Η πιο πρόσφατη GTX 980 Ti της GIGABYTE δέχεται το πρώτο επίσημο full cover waterblock από την EK Water Blocks καθώς βασίζεται σε ένα non-reference PCB με διαφορετική στοίχιση των υποσυστημάτων επάνω στο PCB από την αρχική κάρτα γραφικών της NVIDIA. Το EK-FC980 GTX Ti XG καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του PCB καθώς και όλα τα υποσυστήματα όπως τα VRM, τις μνήμες και φυσικά τον GM200 πυρήνα.

Η σχεδίαση του επιτρέπει να συνδυαστεί και με λιγότερο δυνατές αντλίες. Η κατασκευή του γίνεται από επινικελωμένο ηλεκτρολυτικό χαλκό με το πάνω μέρος να κατασκευάζεται από POM Ακετάλη ή ακρυλικό ανάλογα την έκδοση. Προαιρετικά, υπάρχει και backplate το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ψύκτρα για τα IC μνήμης που βρίσκονται στο πίσω μέρος του PCB. Η τιμή του ανέρχεται στα 119,95? ενώ το backplate κοστίζει 29,95?.


EK full cover WB για τη GIGABYTE GTX 980 Ti XTREME GPU
EK full cover WB για τη GIGABYTE GTX 980 Ti XTREME GPU