ML Series Ανεμιστήρες προηγμένης τεχνολογίας από την Corsair

Η Corsair λανσάρει μια νέα σειρά ανεμιστήρων για κουτιά και ψυγεία και χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία για τη περιστροφή των blades πάνω στον άξονά τους. Η Corsair λανσάρει μια νέα σειρά ανεμιστήρων για κουτιά και ψυγεία και χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία για τη περιστροφή των blades πάνω στον άξονά τους.

Με custom rotor design και τα νέας τεχνολογίας Magnetic Levitation Bearings, η νέα σειρά ανεμιστήρων της Corsair υπόσχεται σχεδόν μηδενική τριβή κάτι που φυσικά θα έχει θετικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής τους. Παράλληλα λόγω της μειωμένης τριβής σε σχέση με άλλους τυπικούς ανεμιστήρες με ρουλεμάν, ο θόρυβος που παράγεται στις υψηλές στροφές περιστροφής είναι και αυτός περιορισμένος κάτι που θα ζωγραφίσει ένα χαμόγελο σε όλους τους enthusiasts που επιζητούν ένα απόλυτα ήσυχο PC.

Οι ανεμιστήρες έρχονται σε μεγέθη 120 και 140mm και σε εκδόσεις ML, ML PRO και ML PRO LED. Οι τελευταίοι ενσωματώνουν εκτός από τη νέα τεχνολογία κατασκευής και ultra bright LEDs. Από πλευράς επιδόσεων, οι νέοι ανεμιστήρες μπορούν να μεταφέρουν 97 CFM αέρα ενώ όσον αφορά τον θόρυβο, δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 37 dBa. Μάλιστα, η Corsair παρουσιάζει και τις προτεινόμενες στροφές για τις βέλτιστες επιδόσεις ή τη βέλτιστη ησυχία. Έτσι στις 400 rpm ο θόρυβος δε ξεπερνά τα 16 dBA ενώ οι 2000 rpm είναι το sweet spot. Τέλος, η κυκλοφορία τους αναμένεται σύντομα.


ML Series Ανεμιστήρες προηγμένης τεχνολογίας από την Corsair