Waterblock για την Titan X Pascal από την ΕΚ

Νέες δυνατότητες στην ψύξη της Titan X Pascal από την EK. Νέες δυνατότητες στην ψύξη της Titan X Pascal από την EK.

Η εταιρία που ειδικεύεται στην υδρόψυξη με έδρα την Σλοβενία, ανακοίνωσε πως έχει διαθέσιμα νέα waterblocks τα οποία θα αναλάβουν την ψύξη της νέας κυκλοφορίας από την nVidia, Titan X Pascal. Τα EK-FC Titan X Pascal waterblocks αναλαμβάνουν να ψύξουν τόσο τον πυρήνα, τις μνήμες αλλά και το VRM σύστημα τροφοδοσίας, με την ροή του υγρού να περνά απευθείας πάνω από αυτά τα κρίσιμα σημεία.

Με τον μοναδικό Split-flow σχεδιασμό, η EK υπόσχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ψύξη της Titan X Pascal, ενώ μπορεί να δουλέψει άψογα ακόμα και αν η ροή του υγρού είναι αντίστροφη, ενώ ο σχεδιασμός θα κάνει εύκολο το έργο ακόμη και για τις πιο αδύναμες αντλίες.

Η βάση του block αποτελείται από ηλεκτρολυτικό χαλκό (με ή χωρίς επίστρωση nickel - ανάλογα με το μοντέλο), ενώ η κορυφή είναι είτε από ακρυλικό είτε από POM Acetal (πολυακετάλη). Επιπλέον, τα μοντέλα με τον plexy σχεδιασμό έχουν επιπλέον θέσεις για LEDs των 3mm.

Η διαθεσιμότητα των νέων EK-FC Titan X Pascal αναμένεται να ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου, ενώ οι τιμές παρατίθενται στον πίνακα που ακολουθεί.


Waterblock για την Titan X Pascal από την ΕΚ
Waterblock για την Titan X Pascal από την ΕΚ
Waterblock για την Titan X Pascal από την ΕΚ
Waterblock για την Titan X Pascal από την ΕΚWaterblock για την Titan X Pascal από την ΕΚ