Dynamic X2 GP-14: All around Ανεμιστήρες από τη Fractal Design

Η Fractal λανσάρει μια νέα σειρά ανεμιστήρων για κάθε χρήση ενώ έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους Venturi της ίδιας. Η Fractal λανσάρει μια νέα σειρά ανεμιστήρων για κάθε χρήση ενώ έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους Venturi της ίδιας.

Η εταιρία έρχεται και πάλι στο προσκήνιο των ειδήσεων με τη σειρά ανεμιστήρων Dynamic X2, η οποία αποτελείται από δύο μοντέλα και φέρουν αεροδυναμικά στοιχεία, παρμένα από τη σχεδίαση των αεροσκαφών διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα θορύβου σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι ανεμιστήρες χρησιμοποιούν ένα LLS bearing και σύμφωνα με την εταιρία το προσδόκιμο ζωής τους ανέρχεται στις 100.000 ώρες.

Διαθέσιμα υπάρχουν δύο χρώματα, το εντελώς μαύρο καθώς και το κλασικό signature χρώμα της εταιρίας, με μαύρο πλαίσιο και λευκή φτερωτή. Επιπλέον η σειρά είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 120mm και 140mm ενώ λειτουργούν χάρη σε ένα 3pin connector. Η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει σύντομα και οι προτεινόμενες τιμές τους ανέρχονται σε 13,99? για την έκδοση των 120mm και 15.99? για αυτή των 140mm.





Fractal Design Press Release