Νέα Waterblocks για Palit και Gainward GPUs από την EK

Η Σλοβένικη εταιρία καλύπτει πλέον και κάρτες γραφικών της Palit και της Gainward οι οποίες ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν το ίδιο custom PCB. Η Σλοβένικη εταιρία καλύπτει πλέον και κάρτες γραφικών της Palit και της Gainward οι οποίες ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν το ίδιο custom PCB.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως το νέο waterblock είναι συμβατό με GeForce GTX 1080 και GTX 1070 GPUs της σειράς JetStream των εταιριών PALIT® και Gainward® ενώ προσφέρουν ικανοποιητική ψύξη και των επιμέρους τμημάτων, κοντά στον πυρήνα των καρτών. Το waterblock ψύχει ενεργά την περιοχή των μνημών και των VRM διατηρώντας τις θερμοκρασίες στα εν λόγω υποσυστήματα χαμηλά, φροντίζοντας για την αποδοτική λειτουργία της κάρτας.

Ως συνήθως, η EK Waterblocks λανσάρει δύο διαφορετικές εκδόσεις του waterblock με ακρυλικό/plexi πάνω πάνελ και καθώς και POM acetal μαύρου χρώματος. Με το σημερινό, η εταιρία μπορεί να ψύξει πλέον 17 συνολικά Pascal κάρτες γραφικών. Η προτεινόμενη τιμή ξεκινά από τα 122.95? ενώ η εταιρία παρέχει και backplate με έως 37.95? επιπλέον.


Νέα Waterblocks για Palit και Gainward GPUs από την EK