ASUS ROG XG Station 2: Εξωτερικό Enclosure για GPUs!

Η ASUS ανακοίνωσε ένα νέο εξωτερικό enclosure ύστερ από εννιά ολόκληρα χρόνια - και στόχος του να προσφέρει desktop class επιδόσεις σε φορητούς υπολογιστές!

Ο λόγος για το XG Station που φτάνει πλέον στη εκδοχή του. Το 2007 η ASUS είχε λανσάρει τη πρώτη έκδοση η οποία συνδεόταν επάνω σε κάποιον υποστηριζόμενο φορητό υπολογιστή μέσω της ExpressCard υποδοχής ενώ απαιτούσε ένα επιπλέον τροφοδοτικό για τη τροφοδοσία της desktop κάρτας γραφικών που υποστήριζε. Η δεύτερη έκδοση έχει αναβαθμιστεί έχοντας μια υποδοχή PCI-Express 3.0 x16, δύο 6+2 PCIe καλώδια τροφοδοσίας για υποστήριξη καρτών με ισχύ έως 500W. 

Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό έχει τη δυνατότητα εξόδου και άλλων 100W για τη φόρτιση του laptop όσο παίζουμε κάποιο game! Επιπλέον φέρει πιστοποίηση 80 Plus Gold και συνδέεται με το σύστημα μέσω του πρωτοκόλλου Thunderbolt 3 (40 Gbps) δίνοντας επίσης τέσσερις USB 3.0 (hub) για σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Η ASUS δηλώνει πως η σύνδεση μιας USB 3.0 (5Gbps) παράλληλα με τη Thunderbolt 3 βελτιώνει τις επιδόσεις. Τρεις ανεμιστήρες των 70mm ψύχουν ενεργά τη μονάδα για εγγυημένη σταθερή λειτουργία. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή κατά το Q1 του 2017.

 

 

 

Πηγή.

gaming, ASUS , ASUS ROG, desktop class, XG Station 2, Enclosure , 500w, thunderbolt 3

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...