Η Intel δημοσιεύει fixes για Haswell - Broadwell επεξεργαστές

Μετά από μερικές εβδομάδες η Intel δημοσιεύει τα πολυπόθητα security fixes για επεξεργαστές Haswell και Broadwell γενιάς.

Μετά από τα όσα είδαμε να γίνονται στον χώρο του IT με τα Meltdown και Spectre bugs, η Intel δημοσιεύει επίσημα τις διορθώσεις της σε επίπεδο microcode για επεξεργαστές γενιάς Haswell και Broadwell. Όπως είχαμε δει, συστήματα με τους παραπάνω επεξεργαστές που πραγματοποίησαν από τα πρώτα περιοριστικά updates για τα bugs παρουσίαζαν διάφορα προβλήματα όπως άκυρες επανεκκινήσεις που έθεταν σε κίνδυνο τα δεδομένα των χρηστών.

Όπως φαίνεται στη νέα έκδοση του microcode αυτό το πρόβλημα φαίνεται πως έχει περιοριστεί και έτσι συστήματα με τους παραπάνω επεξεργαστές είναι περισσότερο ασφαλείς από τους υπόλοιπους. Σημειώνεται ότι παλαιότεροι επεξεργαστές με Sandy Bridge και Ivy Bridge αρχιτεκτονικές βρίσκονται ακόμα σε Beta φάση και περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν αργότερα στους κατασκευαστές μητρικών για την ανάπτυξη νέων BIOS.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

microcode, meltdown, spectre, security fixes , Broadwell

FeelsBadMan

Members
2018-03-01T17:29:45Z

Αυτό με το θα ανακοινωθούν Bios updates, το είπαν και την προηγούμενη βδομάδα για τους skylake.Πάντως εγώ ακόμα περιμένω !

eptanhsios

Members
2018-03-01T23:30:36Z

Για να φάμε γερό perf. drop ? No thank you intela. Ήδη φάγαμε με το windows patch οι sandy ivy bridgαδες. Disable όλα. Απατσαριστοι

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...