AMD Threadripper: Ο 12-πύρηνος πρώτης γενιάς στα $399

Η AMD φαίνεται πως ρίχνει κι άλλο τις τιμές των Ryzen Threadripper επεξεργαστών της και οι τιμές δείχνουν πιο καλές από ποτέ.

Με την είσοδο των δεύτερης γενιάς Ryzen Threadripper επεξεργαστών η AMD ευελπιστεί να καθαρίσει τις αποθήκες της από πιθανά παλιά μοντέλα που ανήκουν στην πρώτη γενιά Threadripper. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες προχωρά σε νέες μειώσεις τιμών στους πρώτης γενιάς Ryzen Threadripper ρίχνοντας το κόστος ακόμη πιο κάτω από τα αντίστοιχα μοντέλα της Intel.

Για παράδειγμα, ο Threadripper 1920X τον οποίο είχαμε δοκιμάσει πριν καιρό θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με κόστος περί τα $399, αρκετά χαμηλότερα από τα περίπου $600 που τον βρίσκαμε μέχρι πρότινος - και με λίγο υψηλότερη τιμή στην χώρα μας. Από την άλλη ο πρώτος Threadripper της σειράς με τους 8 πυρήνες (1900X) που φέρει αρκετά κοινά στοιχεία με τους αντίστοιχους του AM4 θα πωλείται πλέον με τιμή $299 σε μεγάλους retailers, μια αρκετά δελεαστική πρόταση για όσους σκέφτονται το ενδεχόμενο αναβάθμισης στη μεγάλη πλατφόρμα της AMD.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, Ryzen Threadripper , Threadripper 1920X

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...