Εταιρία VFX εξηγεί τα θετικά των 3rd gen AMD Ryzen Threadripper

Η εταιρία Blur studios μας λέει πολλά από τα θετικά της νέας γενιάς workstation επεξεργαστών της AMD που κυκλοφορούν σε μερικές ημέρες.

Μπορεί η μεγάλη μάχη μεταξύ της Intel και της AMD να δίνεται στην mainstream πλατφόρμα, αυτή που υπάρχει στα περισσότερα PCs της αγοράς, όμως αρκετοί είναι και αυτοί που στρέφονται στις μεγάλες πλατφόρμες των δύο εταιριών για διάφορους λόγους. Όταν μιλάμε για ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπως της Blur Studios, ειδική στα εφέ ταινιών όπως το επερχόμενο Terminator: Dark Fate τότε η σημασία ενός ισχυρού επεξεργαστή παίρνει άλλο νόημα και αυτό ήθελε να ξεδιπλώσει ο επόπτης της εταιρίας Dan Akers, λέγοντας πως αρκετές εργασίες που απαιτούνται καθημερινά γίνονται πλέον αστραπιαία στους τρίτης γενιάς επεξεργαστές Ryzen Threadripper της AMD.

Σημαντικές προσθήκες στη νέα γενιά των επεξεργαστών της AMD είναι σίγουρα το πλατύ I/O μαζί με το πλήθος των πυρήνων που ενσωματώνει το κάθε μοντέλο αλλά και ο τετρακάναλος ελεγκτής μνημών, που ανοίγει νέους δρόμους σε απαιτητικές εργασίες. Για την ανάδειξη μερικών εκ των στοιχείων που συνοδεύουν τους νέους επεξεργαστές της AMD η εταιρία δημιούργησε ένα βίντεο με τη βοήθεια της Blur Studios το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, server, dram, workstation, Ryzen Threadripper , Blur studios , Terminator: Dark Fate

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...