Η Square SQ10 της Fujifilm κάνει το Instagram πραγματικότητα!

Η αναγνωρισμένη κατασκευάστρια φωτογραφικών μηχανών Fujifilm λανσάρει μια νέα φωτογραφική μηχανή με retro ψυχή αλλά ψηφιακό σώμα, ενώ ενσωματώνει πολλά φίλτρα που θα λατρέψουν οι γνώστες του Instagram.

Η Instax Square SQ10 έχει μια μικρή οθόνη 3 ιντσών στο πίσω μέρος που δίνει στον χρήστη... μια ιδέα για το τι έχει στο κάδρο του. Ο CMOS αισθητήρας της νέας Instax έχει μεγαλύτερη ανάλυση από τον προηγούμενο, ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα η μηχανή διαθέτει μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες για χρήστες που σουτάρουν με αυτόματες ρυθμίσεις και χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με πλήθος από φίλτρα, αντίστοιχα με αυτά που βρίσκουμε στην εφαρμογή του Instagram, ενώ μέσω της microSD μπορούμε να μεταφέρουμε τις φωτογραφίες στο PC.

Η Fujifilm έτσι δημιουργεί και ένα μοναδικό τύπο film, με λόγο πλευρών 1:1, για φωτογραφίες που προορίζονται κυρίως για φωτογραφικά site όπως και το... Instagram! Η προτεινόμενη τιμή της συγκεκριμένης κάμερας ανέρχεται στα $280, για όποιον νιώθει αρκετά hipster για να την αποκτήσει!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

compact, Fujifilm , Instagram, Instax Square SQ10 , no filter, filter

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...