Θήκη που προστατεύει το smartphone από κάθε πτώση!

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή θήκη ανέπτυξε Γερμανός σπουδαστής μηχανικής και η οποία προστατεύει το smartphone από κάθε πτώση.

Οι κλασικές θήκες που ενσωματώνουμε στις συσκευές μας καλύπτουν είτε ολόκληρη τη συσκευή από όλες τις πλευρές πλην της οθόνης, ενώ άλλες καλύπτουν μόνο την περίμετρο, αφού τις περισσότερες φορές το κινητό θα πέσει σε μια από τις γωνίες του στο έδαφος. Ο Γερμανός μηχανικός Philip Frenzel κατασκεύασε μια θήκη που στόχο έχει να προστατέψει το smartphone από μια πτώση η οποία αποτρέπει τη συσκευή από το αγγίξει το έδαφος.

Ο Frenzel άρχισε να δουλεύει επάνω στην επαναστατική όπως όλα δείχνουν θήκη μετά από πολλά ατυχήματα που είχε το δικό του smartphone, θέλοντας να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα που θα επωφελήσει κι άλλους ανθρώπους. Η θήκη λοιπόν περιλαμβάνει οκτώ πτερύγια τα οποία ανοίγουν αυτόματα όταν οι αισθητήρες της θήκης αντιληφθούν ότι το smartphone βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τα πτερύγια ανοίγουν με τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία και έτσι το smartphone δε προλαβαίνει να ακουμπήσει το έδαφος στο οποίο πέφτει. Αναμφίβολα το project του θα φτάσει σε κάποια crowdfunding υπηρεσία όπως το Kickstarter σχετικά σύντομα, σύμφωνα με τις πηγές.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smartphones, case, Philip Frenzel

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...