Aerowood: Ένα Ξύλινο και Modular Drone kit

Η πρόταση της SirTeen ενδέχεται να βρει επιτυχία ανάμεσα στην κοινότητα των μοντελιστών που θέλουν να φτιάξουν ένα πλήρως λειτουργικό drone με ενσωματωμένη κάμερα.

Η ομάδα που έχει έδρα το San Diego δημιούργησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα καμπάνια στο Indiegogo που μέσα στις πρώτες ώρες συγκέντρωσε 100 backers και συνολικά περίπου 16 χιλιάδες δολάρια, αρκετά περισσότερα από τον αρχικό στόχο των 5 χιλιάδων. Η εταιρία διαθέτει τέσσερα διαφορετικά drones, όλα τους με μοναδικά χαρακτηριστικά και εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα από ελαφρύ ξύλο ενώ για τη συναρμολόγησή του δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή διαφόρων ειδών κόλλες ή καρφιά, κάνοντας έτσι τη διαδικασία αρκετά απλή.

Το Kit αποτελείται πέρα από το ίδιο το drone - και από ένα χειριστήριο με ενσωματωμένα joysticks και δυνατότητα σύνδεσης με κάποιο smartphone για έλεγχο από εκεί, ενώ onboard υπάρχει και κάμερα τυπικής ανάλυσης 720p. Ανάμεσα στις λειτουργίες του υπάρχουν και δυνατότητες για επιστροφή στη βάση με ένα πλήκτρο και δυνατότητα σταθερής πτήσης συγκεκριμένου ύψους πάνω από μια επιφάνεια. Το πρώτο early bid από το Aerowood kit ξεκινά με τιμή $79 ενώ υπάρχουν βαθμίδες που αγγίζουν και τα $299 περιλαμβάνοντας και τα τέσσερα drone kits σε ένα πακέτο.

Περισσότερα υπάρχουν στην επίσημη καμπάνια του Indiegogo.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

indiegogo, SirTeen , drone kit, modelism

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...