Polaroid στιλ φωτογραφίες από το smartphone

Ένα νέο gadget εμφανίστηκε από τη Polaroid το οποίο μπορεί να μετατρέψει τις κλασικές φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει με το smartphone σε instant photos, ή πιο καλά, σε Polaroid.

Οι instant photos όπως αυτές της Polaroid θεωρούνται πλέον vintage ενώ έχουν χαρακτηριστεί για την ιδιαίτερη χρωματική χροιά που αφήνουν στο τελικό αποτέλεσμα, πολλά από τα εφέ έχουν μεταφερθεί σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Instagram. Το Polaroid Lab που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες θυμίζει ένα μικροσκόπιο έχοντας μια πλατιά βάση στο επάνω μέρος για να κρατήσει το smartphone μας ακίνητο. Στο κάτω σημείο υπάρχει ένα κόκκινο πλήκτρο για την έναρξη της διαδικασίας ενώ ακριβώς από κάτω του βλέπουμε τη σχισμή από την οποία το Lab θα εξάγει τις Polaroid στα χέρια μας στο ειδικό αυτό φωτογραφικό χαρτί.

Η εταιρία έχει ήδη στη συλλογή της μικρά printers τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την εκτύπωση φωτογραφιών από τις σύγχρονες μηχανές της, ωστόσο αυτό λειτουργεί αρκετά διαφορετικά, αφού 'σκανάρει' τις εικόνες από το app του smartphone. Μετά το σκανάρισμα η συσκευή εκτυπώνει τη φωτογραφία με το γνωστό Polaroid-στιλ και η συμβατή εφαρμογή απαιτεί Android 7 ή iOS 11 για να λειτουργήσει. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 10 Οκτωβρίου και θα έρθει στην αγορά με προτεινόμενη τιμή $130.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

android, photos, app, Polaroid , Polaroid Lab , instant photos

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...