Χωρίς cross-service Multiplayer το CoD: Infinite Warfare στο Windows Store!

Όσοι επέλεξαν τη πλατφόρμα του Windows Store επέλεξαν ταυτόχρονα ένα μοναχικό μονοπάτι αφού δεν έχουν Multiplayer με gamers από το Steam!

Η κυκλοφορία του Call of Duty: Infinite Warfare στη πλατφόρμα του PC δεν είναι καλή και στα προβλήματα έρχεται να προστεθεί και το παρακάτω. Όσοι Gamers προμηθεύτηκαν το παιχνίδι μέσα από το Windows 10 Store έχουν μεν πρόσβαση στο Multiplayer κομμάτι του, όμως παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο PC δε μπορούν να παίξουν κάποιο multiplayer Match με χρήστες του Steam, μια υπηρεσία που όπως φαντάζεστε έχει σαφώς υψηλότερες πωλήσεις απ' ότι το Store της Microsoft.

Μόλις οι πρώτοι gamers συνειδητοποίησαν το γεγονός ζήτησαν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω κάτι που έφερε στο φως το  Windows Central. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η Microsoft επιστρέφει τα χρήματα πίσω σε πολλούς Gamers που το ζητούν ενώ αναφορές δηλώνουν πως σε ένα τυπικό Team Deathmatch, ένας χρήστης βρήκε μόλις 2 παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο, στοιχείο που δηλώνει τις μικρές πωλήσεις που είχε ο τίτλος στο Windows Store!

 

​​​​​​​

 


Πηγή.

fps, call of duty, infinite warfare, windows 10

stavros

Members
2016-11-09T15:11:10Z

Μαντάρα τα έχει κάνει η Activision, για να μην πω τίποτε άλλο.

 

It is worth noting that the split online playerbase is not Microsoft's fault, but a decision of Activision itself. The Windows 10 Store has no rules that prevent cross-platform play with Steam users, making Activision's decision here rediculous.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...