Μια ματιά στο Steam Survey της Valve!

Το πιο "πολυφορεμένο" hardware αναλύει το πιο πρόσφατο survey της πλατφόρμας του Steam δείχνοντάς μας τι χρησιμοποιούν οι Gamers.

Ξεκινώντας από το OS, η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα είναι τα Windows 10 64-bit που μετρούν ελαφρώς πάνω από το 50% της αγοράς, όπου τα Windows 7 έρχονται δεύτερα με ποσοστό 32%. Από την άλλη οι Macάδες κατέχουν ένα ποσοστό που πλησιάζει το 3%. Στις κάρτες γραφικών η NVIDIA δείχνει να επικρατεί έναντι της AMD - για την Intel ούτε λόγος - με ποσοστό 63% ενώ η AMD έχει ένα 20%. Η Intel όμως φαίνεται πως κατέχει το 15% της κοινότητας των ανθρώπων που συμμετείχαν.

Παράλληλα, όσον αφορά τα CPU Cores, η αγορά δείχνει να έχει "κολλήσει" στους 4 πυρήνες, κάτι λογικό μιας και μιλάμε για την gaming αγορά όπου αναλώνεται σε mainstream τίτλους. Το 52% των τετραπύρηνων είναι υψηλό όμως το ίδιο υψηλό είναι και το 42% των διπύρηνων με και χωρίς HyperThreading που υπάρχουν στην αγορά, τόσο σε desktops όσο και σε laptop συστήματα. Επίσης υπάρχει η πλήρης λίστα των πιο δημοφιλών DirectX 12 καρτών γραφικών όπου ανάμεσά του βρίσκουμε την GTX 1060 από την NVIDIA.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

hardware, gamers, windows 10, Steam

Nickzzz

Members
2017-07-07T18:23:33Z

Με όλες τις διαθέσιμες AMD κάρτες των τελευταίων 4ων χρόνων να κάνουν mining, θα περάσει κανένας αιώνας μέχρι να δούμε τα νούμερα τους να ανεβαίνουν στο steam...

ChameZX

Members
2017-07-09T18:49:39Z

για να δούμε, σε κάνα 2 χρονιά από τώρα, θα ανεβεί καθόλου αυτό το 19% στο κομμάτι των επεξεργαστών?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...