Το Ashes of the Singularity θα τρέχει και Vulkan!

Το νέο API εισάγεται στη νέα beta του Ashes of the Singularity, του game που θεωρείται benchmark παρά κάτι που κάποιος θα περάσει την ώρα του!

Το παιχνίδι από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του αποτέλεσε δείγμα των δυνατοτήτων του DirectX 12 μιας και ήταν από τα πρώτα πλήρη games με την εν λόγω υποστήριξη, ενώ μέχρι και σήμερα είναι ένα balanced και χρήσιμο εργαλείο μετρήσεων. Η πιο πρόσφατη beta του Ashes of the Singularity: Escalation θα εισάγει το Vulkan API το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς του θα μειώσει το CPU load time εκμεταλλεύοντας περισσότερους πυρήνες ενώ το σημαντικότερο είναι πως το Vulkan μπορεί να τρέξει και σε παλιότερα λειτουργικά συστήματα συμπεριλαμβανομένων και των Windows 7.

Το Vulkan με αυτή την μετάβαση μπαίνει και σε άλλον έναν γνωστό τίτλο της αγοράς μετά από μερικούς μήνες ηρεμίας. Επιπλέον, το studio ανάπτυξης αναφέρει πως η προσθήκη θα ωφελήσει και την modding κοινότητα αφού θα υπάρχει περισσότερος έλεγχος στα physics και στα δεδομένα των εκάστοτε μονάδων ενώ μέσω των configuration αρχείων δε θα απαιτείται η συνεχής αναβάθμιση των mods όσο το παιχνίδι αναπτύσσεται. Το Update έρχεται την επόμενη εβδομάδα και πιο ειδικά στις 24 Αυγούστου.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Vulkan API, Ashes of the Singularity, beta

FeelsBadMan

Members
2017-08-19T08:54:20Z

Έχω ακούσει για θρύλους ότι κάποιοι λέει παίζουν όντως αυτό το παιχνίδι και δεν το χρησιμοποιούν για benchmark !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...