Μειώνονται τα προβλήματα στο PUBG του Xbox

Ο τίτλος κυκλοφόρησε για την κονσόλα με αρκετά προβλήματα και η Microsoft προσπαθεί να κάνει πιο ελκυστικό τον τίτλο δίνοντάς τον μαζί με ένα Xbox One X.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου στο Xbox store και ήδη έχει σημειώσει 1 εκατομμύριο παίκτες από το ξεκίνημά του, όμως τα προβλήματα ήταν αρκετά από την αρχή με πλήθος framedrops, κάτι που συναντάται και στην πλατφόρμα του PC σε μέτριων δυνατοτήτων συστήματα. Πριν από λίγες ώρες όμως το PlayerUnknown's Battlegrounds αναβαθμίστηκε και το νέο update φέρει βελτιώσεις για τη κονσόλα της Microsoft.

Τα προβλήματα έφτασα άμεσα στα αφτιά των developers που υποσχέθηκαν update όσο το δυνατόν πιο σύντομα το οποίο θα περιορίσει τα διάφορα προβλήματα τόσο στο απλό Xbox One όσο και στην X έκδοσή του την οποία και προωθεί η Microsoft στη νέα της προσφορά που ισχύει σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου και δίνει δωρεάν με κάθε κονσόλα και ένα αντίγραφο του game. Τέλος, η συγκεκριμένη έκδοση του Xbox λέγεται ότι θα προσφέρει μεταξύ άλλων HDR, κλειδωμένο framerate στα 30FPS ενώ οι ρυθμίσεις για την ισχυρότερη κονσόλα της αγοράς θα είναι στο very low preset.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

developers, Xbox One X, bugs

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...