15 εκ. αντίτυπα πούλησε το GTA V το 2017!

Αριθμούς ρεκόρ για την Rockstar σημειώνει το Grand Theft Auto V καθώς κατά τη διάρκεια του 2017 έφτασε τα 15 εκ. αντίτυπα.

Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2015 για τη πλατφόρμα του PC - με μια καθυστέρηση δύο ετών από τις κονσόλες - εξακολουθεί να κάνει "headlines" με τις πωλήσεις του. Πλέον, όντας πάνω από δύο ετών στην PC αγορά το GTA V ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με την Take Two να λαμβάνει και αυτή μεγάλο ποσοστό των ευσήμων, όντας ο publisher του παιχνιδιού. Η επιτυχία του παιχνιδιού φαίνεται και από την modding κοινότητα η οποία εμπλουτίζει το παιχνίδι με επιπλέον περιεχόμενο όπως αυτοκίνητα, χάρτες και textures, προσθέτοντας ώρες στο gameplay.

Σημειωτέων, ότι συνολικά το GTA V έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 90 εκατομμύρια σύμφωνα με την Rockstar, ενώ μεγάλο ποσοστό των εσόδων καταλαμβάνει και το GTA Online στο οποίο οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν έξτρα περιεχόμενο και εικονικά χρήματα. Μόνο το 2017, η Rockstar κατάφερε να πουλήσει 15 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού, ενώ για πολλούς μήνες ήταν top seller στο Steam. Βέβαια ο αριθμός των παικτών είναι σταθερός κάτι που η Rockstar διατηρεί με συνεχή updates και έξτρα περιεχόμενο, αρκετό από το οποίο εντελώς δωρεάν. Μέσα στη λίστα βρίσκεται και το εξίσου δημοφιλές NBA 2K18.

Ανάμεσα στις εταιρίες που ενσωματώνουν microtransactions στα παιχνίδια τους είναι και η Activision Blizzard η οποία μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως 2 από τα συνολικά 4 δις ακαθάριστων εσόδων του 2017, προέρχονται από microtransactions σε δημοφιλή παιχνίδια της όπως το Overwatch, το World of Warcraft και πολλά ακόμη.

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Steam , sales, rockstar, Grand Theft Auto V , NBA 2K18

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...