Το Black Ops 4 θα είναι πλούσιο σε περιεχόμενο

Η Activision σε ενημέρωση των επενδυτών της για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου είπε μερικά λόγια για το επερχόμενο Call of Duty Black Ops 4.

Το τέταρτο μέρος της δημοφιλούς σειράς FPS της Activision θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους και αναπτύσσεται από την επίσης γνωστή Treyarch, υπεύθυνη για τα υπόλοιπα Black Ops που κυκλοφορούν από το 2010. Στην ενημέρωση των επενδυτών της εταιρίας αναφέρθηκαν μερικές πληροφορίες για το μέλλον της σειράς, πιο ειδικά για το τέταρτο μέρος που αναμένεται το Φθινόπωρο.

Ο Πρόεδρος και COO της Activision Collister Johnson αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι ενώ κάνει λόγο για νέα gaming modes καθώς και αρκετούς νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά. Φήμες όμως έχουν δημιουργηθεί και για άλλες προσθήκες στο παιχνίδι όπως για παράδειγμα ένα Battle Royale mode το οποίο θα θυμίζει games τύπου Fortnite και PUBG, αυτά για το multiplayer κομμάτι του.

Η PC έκδοση του παιχνιδιού σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακούστηκαν στην παραπάνω ενημέρωση θα είναι πλούσια με άφθονο περιεχόμενο και ενδεχομένως ένα boost στον τομέα των γραφικών. Περισσότερα για το Black Ops 4 θα ανακοινωθούν στο σχετικό event που ετοιμάζει η Activision στις 17 Μαΐου.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

call of duty, activision, Black Ops 4, pc version, Battle Royale

stavros

Members
2018-05-09T10:42:38Z

Κάτι ακούγεται και για cross platform via battle.net

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...