Στο $1 δις εκτιμάται η αξία του Fortnite

Το δημοφιλές παιχνίδι της Epic Games βρίσκεται στην κορυφή των playlist αρκετών gamers και σύμφωνα με νέα δεδομένα είναι από τα πιο επιτυχημένα games της εποχής.

Σύμφωνα με δεδομένα της Superdata σχετικά με τα Battle Royale παιχνίδια που κυκλοφορούν, το Fortnite εκτιμάται ότι έχει συγκεντρώσει έσοδα πάνω από $1 δις δολάρια από την κυκλοφορία του πέρυσι. Σε αυτό το ποσό τα $304 εκατομμύρια που καταγράφηκαν τον Μάιο προέρχονται από τις μικροσυναλλαγές που υπάρχουν στο παιχνίδι, μια αύξηση 4% από τον Απρίλιο!

Μέχρι πρότινος το game mode Battle Royale το βρίσκαμε μόνο σε τίτλους όπως το PUBG ωστόσο μόλις μπήκε και στο Fortnite τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο περισσότερος κόσμος μεταφέρθηκε στο παιχνίδι της Epic. Σημειώνεται ότι το game mode αναμένεται να βρεθεί και σε άλλα δημοφιλή franchises όπως το Call of Duty και ίσως το επόμενο Battlefield τα οποία περιμένουμε μέσα στο έτος.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Battle Royale , Epic Games , Fortnite , 1 billion

stavros

Members
2018-07-23T08:06:57Z

Ως fun του CoD δεν ενθουσιάζομαι πολύ με την ιδέα του Battle Royale. Προφανώς τα έβαλαν (CoD, BF) για να τραβήξουν νέα πελατεία. Το multiplayer mode το θέλω γρήγορο, άμεσο και εντυπωσιακό, πράγμα το οποίο μάλλον θέλουν και οι περισσότεροι funs του CoD (π.χ. Team Death Match, όπου συχνάζουν και οι περισσότεροι CoD funs). Αυτά νομίζω πως δε μπορεί να τα προσφέρει τo Battle Royale, μόνο το Fortnite έχω δει να έχει σχετικά καλό ρυθμό.

 

Από την άλλη το Black Out του CoD (Battle Royale mode) αναμένεται με ενδιαφέρον, σχετικά με τη μεταφορά των χαρακτηριστικών του CoD, στο νέο game mode και το αντίθετο.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...