'Συνταρακτική' αναμένεται η εξέλιξη του PlayStation VR

Ο Αντιπρόεδρος της Sony Network Entertainment International, Shawn Layden μίλησε για το μέλλον του PSVR λέγοντας πως θα είναι 'συνταρακτική' τα επόμενα 10 χρόνια.

Σε συνέντευξή του ο Layden είπε πως τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι αρκετά σημαντικά για την ανάπτυξη του VR headset της Sony και την παρομοιάζει με τα πρώτα δέκα χρόνια στην ανάπτυξη των smartphones, κάτι που τον οδήγησε στο επίθετο 'συνταρακτικό'. Αναφερόμενος σε αυτά (smartphones) είπε πως στα πρώτα χρόνια τους ήταν αρκετά ακριβά και σίγουρα όχι για όλους, όμως εν τέλει πέρασαν στην mainstream αγορά.

Η Sony έχει πουλήσει συνολικά περίπου 3 εκ. PSVR από την κυκλοφορία του το 2016 και 1.3 από αυτά πραγματοποιήθηκαν κατά το 2018. Ήδη συγκριτικά με τους αριθμούς των πωλήσεων του PlayStation 4 που έχουν ξεπεράσει τα 90 εκ. παγκοσμίως, τα 3 εκ. δε φαίνονται πολλά όμως και πάλι έχουν ξεπεράσει τους ανταγωνιστές που είναι το Oculus Rift και το HTC Vive σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Layden συνεχίζει λέγοντας: "Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι πως οι προσδοκίες των ανθρώπων είναι υψηλές και ταυτόχρονα η υπομονή τους αρκετά μικρή... δε μπορούμε να καταλάβουμε την πορεία ενός smartphone απλά κοιτάζοντας ένα παλιό Nokia και μετά ένα σημερινό smartphone - και έτσι δε μπορούμε να δούμε να δούμε πως θα μοιάζει το PSVR σε 10 χρόνια από σήμερα, αλλά η αλλαγή και στις δύο περιπτώσεις θα είναι συνταρακτική."

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

sony, playstation 4, vr headsets, vr headset, oculus, Sony Network Entertainment International

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...