Το Artwork του Cyberpunk 2077 μας εισάγει στον κόσμο του game

Η CD Project Red συνεχίζει την προώθηση του δημοφιλούς παιχνιδιού της με μια σειρά από artworks που δείχνουν μερικές από τις κοινωνικές τάξεις που θα συναντήσουμε.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του game στο Twitter αναδεικνύουν τις κοινωνικές τάξεις που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι Cyberpunk 2077 μόλις αυτό κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020. Στα ξεχωριστά tweets παρουσιάζονται τέσσερις κοινωνικές ομάδες ενώ υπάρχει ένα μικρό κείμενο που περιγράφει την εμφάνιση αλλά και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν με στόχο να μας εισάγουν στον κόσμο του παιχνιδιού. Εν αρχή είναι το ρεύμα του 'εντροπισμού' που πηγάζει από τους φτωχούς ανθρώπους της Night City οι οποίοι προσπαθούν να αντισταθούν στην επέλαση της τεχνολογίας στον σύγχρονο κόσμο και είναι αυτοί που έχουν υποστεί αρκετές 'τροποποιήσεις' στο σώμα τους.

Ο Νεομιλιταρισμός έχει να κάνει με ανθρώπους στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με τα όπλα ενώ είναι αυτοί που επιθυμούν πολιτική ισχύ μέσω αυτών. Η εικόνα του Neokitsch μας φέρνει στο νου άτομα με αυταρέσκεια και άφθονο πλούτο που μπορούν να επιλέξουν οτιδήποτε - το οποίο θα γίνει δικό τους ανά πάσα στιγμή. Το συγκεκριμένο φαίνεται να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το σημερινό νεοπλουτισμό, την απότομη ανέλιξη σε μια υψηλότερη κοινωνική τάξη και επισφραγίζεται με την ύπαρξη ενός ακριβού οχήματος καθώς και ακριβών ρούχων παρέα με εξωτικά άγρια ζώα για κατοικίδια. Το απλό Kitsch ρεύμα είναι αυτό που υπάρχει ίσως για περισσότερα χρόνια και θυμίζει αυτό της δεκαετίας του '80 ενώ περιλαμβάνει βαρύ μεικ απ, έντονα χρώματα και φανταχτερά αξεσουάρ - πράγματα που ξεχωρίζουν αυτό το είδος ανθρώπων.

Παρόλο που το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2020, τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι αρκετά για να εξιτάρουν τη φαντασία όσων σκέφτονται να προμηθευτούν κάποια από τις διαθέσιμες εκδόσεις του game, το οποίο επισημαίνεται ότι ξεκινά από τα 59€.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

CD Project RED, Cyberpunk 2077 , Νεομιλιταρισμός , Neokitsch , entropism

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...