$155 εκ. συγκέντρωσε αυτή τη δεκαετία το Humble Store!

Το Humble Store μέσω των προσφορών για καλό σκοπό που διοργανώνει εδώ και αρκετά χρόνια μας αναφέρει στα στατιστικά της για αυτή τη δεκαετία που μας πέρασε.

Η εταιρία Humble άνοιξε τις πύλες της μόλις το 2010 και βασικός στόχος του είναι να προσφέρει σε ένα από τα πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα που συνεργάζεται, όπως και στους συνεργάτες που είναι ουσιαστικά content creators στις γνωστές streaming πλατφόρμες. Επιπλέον, αρκετά από τα χρήματα πηγαίνουν και στους δημιουργούς των παιχνιδιών όμως το σημαντικότερο είναι πως η τελική τιμή είναι ευέλικτη και δίνεται στον χρήστη η δυνατότητα επιλογής του ποσού που θα πάρει η κάθε πλευρά.

Από το 2010 μέχρι και τον τελευταίο μήνα του 2019 η εταιρία ανάρτησε ένα ενδιαφέρον infographic γεμάτο αριθμούς και πληροφορίες για τη βοήθεια που πρόσφερε όλον αυτόν τον καιρό. Από τα σημαντικότερα στοιχεία του infographic είναι οι 219,420 'σχολικές ημέρες' που δόθηκαν σε παιδιά με ανάγκη, οι 28,000 άνθρωποι που πλέον έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό αλλά και τα 5,164 κρεβάτια που δόθηκαν σε παιδιά που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας. Από όλες τις υπηρεσίες όπως το Humble Bundle, το Hunble Monthly και τις αγορές από το store το Humble συγκέντρωσε τα 10 αυτά χρόνια $155 εκατομμύρια συνεχίζοντας έτσι τη μακροχρόνια πορεία του στο χώρο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

charity, Humble Store , Hunble Monthly , 155 million dolars

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...