EIZO ColorEdge CG275W: Η αιχμή της τεχνολογίας σε 27 επαγγελματικές ίντσες!

Η EIZO ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της ColorEdge CG275W. Πρόκειται για 27" επαγγελματική οθόνη που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με prepress, digital photography, graphic design, video edition, post production και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με γραφικά. Μετά την EIZO ColorEdge CG245W, η 27" CG275W γίνεται το δεύτερο monitor παγκοσμίως που φέρει σένσορα για self-calibration. Έτσι δεν χρειάζονται εξωτερικές συσκευές προκειμένου να καλιμπράρετε την οθόνη, αφού ειναι προγραμματισμένη να κάνει το καλιμπράρισμα ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Δεν χρειάζεται καν λειτουργικό σύστημα, ο σένσορας κάνει όλη την δουλειά εντελώς ανεξάρτητα! Η EIZO ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της ColorEdge CG275W. Πρόκειται για 27" επαγγελματική οθόνη που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με prepress, digital photography, graphic design, video edition, post production και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με γραφικά. Μετά την EIZO ColorEdge CG245W, η 27" CG275W γίνεται το δεύτερο monitor παγκοσμίως που φέρει σένσορα για self-calibration. Έτσι δεν χρειάζονται εξωτερικές συσκευές προκειμένου να καλιμπράρετε την οθόνη, αφού ειναι προγραμματισμένη να κάνει το καλιμπράρισμα ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Δεν χρειάζεται καν λειτουργικό σύστημα, ο σένσορας κάνει όλη την δουλειά εντελώς ανεξάρτητα!

Έπειτα έχουμε το In-Plane Switching (IPS) LCD panel με native ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Η μέγιστη φωτεινότητα αγγίζει τα 270 cd/m², ο πραγματικός λόγος αντίθεσης τα 850:1, ο Gray-to-Gray χρόνος απόκρισης τα 6ms και οι γωνίες θέασης τις 178 μοίρες. Αν και εφόσον θελήσετε να συνδέσετε επιτυχώς όλο σας τον εξοπλισμό, η EIZO ColorEdge CG275W φέρει θύρες εξόδου DVI-D, DisplayPort και mini-DisplayPort, όλες από τις οποίες προσφέρουν μέχρι και 10-bit display. Συνεπώς η CG275W μπορεί να παρουσιάσει μέχρι 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα ταυτόχρονα!

Το shipping της θα ξεκινήσει τέλη Μαρτίου, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε τιμή. Αξίζει πάντως να ρίξετε μια ματιά στο Press Release που περιλαμβάνεται στην πηγή.


EIZO ColorEdge CG275W: Η αιχμή της τεχνολογίας σε 27 επαγγελματικές ίντσες!

EIZO ColorEdge CG275W: Η αιχμή της τεχνολογίας σε 27 επαγγελματικές ίντσες!