Δύο νέα AGON monitors από την AOC

Η εταιρία κάνει τα πρώτα της βήματα στην enthusiast αγορά, λανσάροντας δύο καινούργια monitor στη σειρά AGOΝ. Η εταιρία κάνει τα πρώτα της βήματα στην enthusiast αγορά, λανσάροντας δύο καινούργια monitor στη σειρά AGOΝ.

Πρόκειται για το AG241QG το οποίο υποστηρίζει FreeSync και 144MHz refresh rate καθώς και για το AG241QX, το οποίο υποστηρίζει G-Sync και λίγο πιο υψηλό refresh rate στα 165MHz. Και τα δύο μοντέλα συμπεριλαμβάνονται στην AGON σειρά, που πρωτοείδαμε τον Απρίλιο.

Και τα δύο μοντέλα είναι 24 ιντσών, ανάλυσης 2560x1440 ή 2Κ. Η AOC επιμένει στη χρήση TN panel, που παρόλο το 1ms χρόνο απόκρισης, χαρακτηριστικό σημαντικό για τους hardcore competitive gamers, δεν φημίζονται για την απόλυτα σωστή απεικόνιση των χρωμάτων. Από το πακέτο δε λείπουν και διάφορες νέες τεχνολογίες, αφοσιωμένες στους απαιτητικούς ή όσους της παρέας, όπως το low blue light mode και το Shadow Control. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει το AG241QX στην ευρωπαϊκή αγορά τον Αύγουστο με προτεινόμενη τιμή 449? και το AG241QG τον Σεπτέμβριο, με τιμή 599?.


Δύο νέα AGON monitors από την AOC