Ένα mini LED 4K Gaming Monitor έρχεται από την ASUS ROG

Η ASUS παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες την ROG Swift PG27UQX , μια οθόνη 4K ανάλυσης με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και υποστήριξη του DisplayHDR 1000.

Το βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης οθόνης των 27 ιντσών είναι το local dimming, τη δυνατότητα που έχει ο οπίσθιος φωτισμός δηλαδή να κλείνει για πιο βαθύ μαύρο χρώμα στις σκηνές που χρειάζεται. Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει συνολικά 576 mini LEDs σε αντίθεση με τα 384 του απλού μοντέλου (PG27UQ) και έτσι το εφέ λειτουργεί με καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά σε αυτό βοηθά και το quantum-dot based IPS panel που φοράει το οποίο έχει ανάλυση 3840 x 2160 pixels και τρέχει στα 144Hz. Η εμφάνιση ξεφεύγει ελαφρώς από τα περισσότερα σχέδια της εταιρίας κια μόνο η βάση της διατηρεί το aggressive look των υπόλοιπων ROG οθονών.

Η ύπαρξη του G-Sync είναι μέσα στα specs ωστόσο όπως αναφέρει η ASUS το module φέρει την 'ultimate' σφραγίδα της NVIDIA κάτι που σημαίνει ότι απαιτεί ενεργή ψύξη για τη σωστή λειτουργία του. Την ίδια στιγμή χάρη στο IPS panel έχουμε αρκετά καλή αναπαράσταση χρωμάτων και βλέπουμε 97% κάλυψη της παλέτας DCI-P3, οπότε ενδέχεται να τη προτιμήσουν και μερικοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο. Πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

ips panel, ASUS , g-sync, 3840 x 2160 pixels , local dimming, ROG Swift PG27UQX , 576 mini LEDs , mini LEDs

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...