Η GIGABYTE κυκλοφορεί δύο νέα Gaming Monitor με υψηλά specs

Η GIGABYTE AORUS επεκτείνει τη συλλογή των monitor της με δύο νέες οθόνες - παραλλαγές που θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα στο gaming.

Αρχικά έχουμε την FI27Q που είναι η νέα προσθήκη στη συλλογή της AORUS, μετά και τη CV27F που βασίζεται σε διαφορετικό form factor (ultrawide). Η FI27Q παίρνει σαν βάση την AD27QD που είδαμε πριν από μερικούς μήνες και μας άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά και τιμής. Όλα ξεκινούν από τη διαγώνιο των 27 ιντσών και το IPS panel των 2560 x 1440 pixels που τρέχει στα 165Hz ενώ υποστηρίζει και το πρότυπο FreeSync της AMD για πιο ομαλή κίνηση χωρίς stuttering και tearing.

Όπως και η παλιότερη υλοποίηση της AORUS έτσι κι εδώ έχουμε υποστήριξη βάθους χρώματος 10-bit και το 95% της χρωματικής παλέτας DCI-P3, ένα στοιχείο που ενδιαφέρει όσους σκέφτονται FI27Q + επαγγελματικές εφαρμογές. Μαζί υπάρχουν όλα τα γνωστά features από την AD27QD, όπως το Aim Stabilizer, το Black Equalizer αλλά και το Active Noise Cancelling.

Η δεύτερη παραλλαγή της FI27Q ονομάζεται FI27Q-P και πρακτικά αποτελεί τη πρώτη οθόνη της εταιρίας που φέρει το χαρακτηριστικό High Bit Rate 3 όπου σύμφωνα με την εταιρία παρέχει υψηλό bandwidth όταν χρειάζεται και όταν μιλάμε για αναλύσεις QHD και ρυθμούς ανανέωσης 165Hz. Παράλληλα βλέπουμε την αναβάθμιση και ορισμένων άλλων χαρακτηριστικών όπως του Black Equalizer που φτάνει στην έκδοση 2.0 και αυξάνει τη δειγματοληψία από το panel για βελτίωση της ποιότητας του εφέ, 'σηκώνοντας' μόνο τα σκοτεινά σημεία για πιο flat εικόνα. Αντίστοιχα και το Active Noise Cancelling feature αναβαθμίζεται στην έκδοση 2.0 δίνοντας στο χρήστη και την επιλογή για ρύθμιση του signal to noise ratio για πιο σωστά αποτελέσματα.

Το FI27Q δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά , ενώ το FI27Q-P ανακοινώθηκε μόλις πριν από μερικές ώρες αλλά περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες όπως την προτεινόμενη τιμή τους σύντομα.

 

 

GIGABYTE Press Release

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, aorus, 2560 x 1440 pixels , FI27Q

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...