Δύο low end μητρικές για Ryzen λανσάρει η GIGABYTE!

Βασικές αλλά πλήρως ικανές μητρικές λανσάρει η GIGABYTE για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν σε Ryzen (ή τα OEM APU) και θέλουν τα απολύτως απαραίτητα.

Ο λόγος για δύο μητρικές της σειράς Ultra Durable οι οποίες έχουν σαν βασικό στόχο την αντοχή στον χρόνο με τη χρήση ποιοτικών υλικών ενώ βασίζονται στο A320 chipset του AMD AM4 socket. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει support για overclocking ενώ έρχονται και με δύο DIMM slots για dual channel μέχρι και 32GB. Η A320-DS3 είναι ATX αλλά με πιο στενό προφίλ με την GIGABYTE να προσθέτει αρκετά λιτή ψύκτρα στο chipset. Η απουσία ψύξης στα VRM δε θα αποτελέσει πρόβλημα από τη στιγμή που δε δίνονται επιλογές για overclocking. Από πλευράς επεκτασιμότητας βρίσκουμε μια PCI-Express 3.0 x16 slot και μια PCI-Express 2.0 x16 slot (x4) καθώς και δύο PCI/PCIe x1.

 

 

Η δεύτερη μητρική είναι η micro-ATX A320M-HD2 με μικρότερες διαστάσεις δίνοντας μόλις μια PCIe gen3 x16 και βασικές επιλογές επεκτασιμότητας. Και οι δύο για παράδειγμα φέρουν 4x SATA 6Gbps και δύο 10 Gb/s USB 3.1 type-A για να συμπληρώσουν την συνδεσιμότητα με σύγχρονες συσκευές. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν υπάρχουν M.2 σε αυτό το chipset.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, am4, ryzen, a320

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...