Μια στρατιά Z370 μητρικών από τη GIGABYTE!

Η εταιρία ετοιμάζει τις υλοποιήσεις που θα κυκλοφορήσουν με τη νέα γενιά επεξεργαστών Coffee Lake εντός μιας εβδομάδας και η πρώτη λέξη που μας έρχεται είναι... RGB!

Το brand AORUS επανέρχεται και έτσι θα δούμε τουλάχιστον έξι μητρικές με specs που θα καλύψουν και τους απαιτητικούς της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια βλέπουμε οι πυρήνες των κορυφαίων επεξεργαστών της mainstream πλατφόρμας να αυξάνονται κατά δύο, φτάνοντας τους 6 ενώ η Intel αναφέρει και βελτιώσεις στο single threaded κομμάτι, κάτι που θα δούμε από τη παρουσίασή μας στις 5 Οκτωβρίου.

Η Gaming σειρά μητρικών υποστηρίζει τους νέους Coffee Lake επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel αλλά και μνήμες χρονισμένες έως και τα 4133MHz με τα XMP προφίλ της. Η AORUS σειρά μητρικών ενσωματώνει και ταχύτερη συνδεσιμότητα USB 3.1 χάρη στον controller 3142 της ASMedia που προσφέρει ταχύτητες έως 16Gbps από τα standard 10 Gbps άλλων ελεγκτών.

Άλλες προσθήκες έχουν να κάνουν με την υποστήριξη μέχρι και τριών NVMe SSD σε RAID για ταχύτητες άνω των 3GB/s σε ανάγνωση και εγγραφή, προσφέροντας πρακτικά υψηλές επιδόσεις με χαμηλό latency για απαιτητικές εφαρμογές.

Η εταιρία δε παραλείπει και τον ήχο, έχοντας το κύκλωμα με το ESS Sabre DAC που υπόσχεται ασύγκριτη ποιότητα πολυκάναλου ήχου με εύχρηστο software για τον έλεγχο και τη ρύθμιση της κάθε επιλογής, για τη καλύτερη δυνατή ακουστική εμπειρία. Για το τέλος αφήνουμε το RGB που επιστρέφει δριμύτερο με έντονα και σαφή χρώματα στα νέας σχεδίασης heatsinks που προσθέτουν μια πιο aggressive εμφάνιση στο lineup. Η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

 

GIGABYTE Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, rgb, aorus, coffee lake

stavros

Members
2017-09-28T15:26:44Z

Gaming 7 & 5 Sound BlasterX 720° :).

 

Αν τις πάρετε για review :whistling:

GoriLLakoS

Founder
2017-09-28T18:26:12Z

Εδώ τις έχουμε αλλά το NDA λήγει στις 05/10.

Πέρνα μια βόλτα να τις δείς ωρέ! :D  - Κερνάμε καφέ!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...