Η MSI διέρρευσε κατά λάθος μητρική των Threadripper 3000

Στα 'ψιλά γράμματα' μιας προωθητικής ενέργειάς της, η MSI αποκάλυψε το όνομα μιας εκ των επερχόμενων μητρικών για τους Threadripper 3000 της AMD.

Όπως όλα δείχνουν η AMD θα μεταβεί σε νέο chipset με τη νέα γενιά των επεξεργαστών Ryzen Threadripper προς τα μέσα Νοεμβρίου όταν και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα. Η νέα γενιά σύμφωνα με φήμες θα διαχωρίζεται με δύο chipsets ένα για workstations και άλλο ένα για server ή απλά πιο απαιτητική χρήση που πρακτικά θα θολώσει τις γραμμές μεταξύ της enterprise και της consumer αγοράς.

Μέσα από το site της MSI και μιας προωθητικής ενέργειας για το Steam εμφανίστηκε το όνομα Creator TRX40, μιας workstation μητρικής για AMD Threadripper επεξεργαστές η οποία μέσα σε μερικά λεπτά εξαφανίστηκε από τον ιστότοπο. Η ανάρτησή της αυτή τη περίοδο έρχεται σαν 'υπενθύμιση' πως θα δούμε το συγκεκριμένο μοντέλο σύντομα και κατά πάσα πιθανότητα μαζί με άλλα.

Σημειώνεται ότι φέτος οι Threadripper θα ξεκινούν από τους 24 πυρήνες σε αντίθεση με τις προηγούμενες σειρές που ξεκινούσαν από τους 8 και 12 πυρήνες για τη 1η και 2η γενιά αντίστοιχα, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και το προηγούμενο άρθρο εδώ.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

msi, threadripper, ryzen, Ryzen Threadripper , zen 2, Creator TRX40

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...