Το Gaming Box της GIGABYTE έρχεται με GTX 1080!

Η GIGABYTE λανσάρει ένα νέο... περιφερειακό που στόχο έχει να βελτιώσει τις gaming επιδόσεις σε laptops που έχουν Thunderbolt 3 αξιοποιώντας τον δίαυλο των 40 Gbps!

Η Ταϊβανέζικη εταιρία κυκλοφόρησε πρόσφατα μια "μικροκαμωμένη" GTX 1080 ικανή για γερές δόσεις χαράς και gaming η οποία μάλιστα πήρε τον τίτλο της μικρότερης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι λοιπόν επόμενο να σκεφτούμε πως οι λόγοι είναι πιθανόν δύο. Αρχικά για να γίνει δυνατό να μπει σε ITX μηχανήματα, κάτι που δείχνουν να προτιμούν αρκετοί gamers σήμερα, είτε να μπει σε κάποιο εξωτερικό enclosure όπως στη περίπτωση που θα δούμε σήμερα.

Το Gaming Box της GIGABYTE αναβαθμίζεται και πλέον στο εσωτερικό του θα βρίσκουμε την GTX 1080 Mini της εταιρίας μαζί με ένα τροφοδοτικό 450W. Το σύστημα αξιοποιεί τον δίαυλο Thunderbolt 3 που προσφέρει έως και 40 Gbps ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και από το ένα και μοναδικό καλώδιο περνούν και τέσσερις USB 3.0 θύρες, με μια από αυτές να χρησιμοποιείται για fast charge άλλων συσκευών.

Η GPU στο εσωτερικό έχει χρονισμούς 1771 MHz χάρη στο GPU Boost 3.0 και μνήμες χρονισμένες στα 10 GHz (effective) ενώ το bandwidth του enclosure είναι ήδη αρκετό για να υποστηρίξει αυτή την ισχυρή αυτή κάρτα. Φυσικά το κόστος του συστήματος λαμβάνοντας υπόψιν αυτό της GPU είναι υψηλό, φτάνοντας μέχρι και τα $750, όπως αναφέρουν πηγές.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, itx, thunderbolt 3, gtx 1080 mini

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...