Νέα Razer laptops με RTX & Quadro κάρτες γραφικών

Η Razer είχε και αυτή καινούρια προϊόντα και κάποια από αυτά είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως τα Razer Blade Studio Edition laptops της.

Διαθέσιμα σε χρώμα Mercury White, τα Blade Studio Edition θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά με high end specs με στόχο όχι μόνο την gaming αγορά αλλά και τους επαγγελματίες - και για αυτόν τον λόγο θα δούμε πέρα από τις RTX κάρτες και αρκετές Quadro για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς. Στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι OLED οθόνες των 15 ιντσών και ανάλυσης 4K ενώ οι επεξεργαστές που θα βρίσκουμε στο εσωτερικό θα είναι από την 9η γενιά Core.

Στη μεγαλύτερη έκδοση Blade 17 Studio Edition η Razer θα ενσωματώσει μεταξύ άλλων και 4K panel 120Hz και τον ακόμη υψηλότερων spec Core i9 9880H της Intel παρέα με μια Quadro RTX 5000, όπως και στη διαρρύθμιση του 15. Η ύπαρξη Thunderbolt 3 από την άλλη θα ενεργοποιήσει και την υποστήριξη για εξωτερικές eGPU κάρτες σε enclosures για αυξημένες επιδόσεις από τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών. Έτσι τα παραπάνω specs θα προσελκύσουν και επαγγελματίες στην αγορά κάποιου Razer laptop που ασχολούνται με διάφορους τομείς όπως τη μουσική, τη φωτογραφία και τη δημιουργία ταινιών. Η διαθεσιμότητα αυτών των συστημάτων θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο όπως ανακοίνωσε η Razer στο site της.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

oled, razer, thunderbolt 3, Razer Blade Studio Edition , Quadro RTX 5000

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...