Attack X3: Το RGB Πληκτρολόγιο της Cougar!

Η Cougar ανακοίνωσε το Attack X3 RGB gaming πληκτρολόγιο, με διακόπτες Cherry MX καθώς και RGB φωτισμό!

Εξοπλισμένο με όλες τις τελευταίες πινελιές στο θέμα διακοπτών, καθώς και τον αισθητικό τομέα, αποτελεί μια φθηνή εναλλακτική λύση σε άλλες κορυφαίες προτάσεις του χώρου.


Με 9 presets για τον backlight φωτισμό, κάθε χρήστης θα μείνει ευχαριστημένος. Επίσης η Cougar, δίνει και το UIX Software της, το οποίο είναι εύχρηστο και επιτρέπει περαιτέρω έλεγχο των χρωμάτων καθώς και των pattern φωτισμού. Για όσους δεν θέλουν να ασχολούνται, υπάρχουν και macro keys αφοσιωμένα στα RGB LED του πληκτρολογίου και λειτουργούν ακόμη και χωρίς το software της εταιρίας.


Χρησιμοποιούνται οι Cherry MX διακόπτες, με αντοχή έως και 50 εκατομμύρια clicks, ενώ υπάρχει ένα αλουμινένιο face plate ώστε όχι μόνο να κάνει το πληκτρολόγιο πιο όμορφο, αλλά και πιο ανθεκτικό στη... κακομεταχείριση!


Η onboard μνήμη επιτρέπει την αποθήκευση έως 3 full configuration profiles, και 30 macro εντολών, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού του ακόμη και χωρίς το παρεχόμενο software, ανά πάσα στιγμή. Η τιμή καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας άγνωστες προς το παρόν.

_dsc3359.jpg

_dsc3369.jpg

_dsc3423.jpg

_dsc3433.jpg

Πηγή

gaming, keyboard, cougar, Attack X3 RGB, UIX Software

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...