Corsair GLAIVEL: Ένα νέο RGB Gaming ποντίκι

Και επειδή η Corsair δε θα μπορούσε να μας αφήσει χωρίς κάποιο νέο περιφερειακό πριν το καλοκαίρι, ανακοίνωσε το GLAIVEL, με RGB φωτισμό και αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας.

Το GLAIVEL δείχνει από τη πρώτη στιγμή την παραμετροποιήσιμη φύση του μέσα από τα παρεχόμενα πλαϊνά μαγνητικά grips τα οποία αυξάνουν το πλάτος του για λόγους εργονομίας. Η Corsair συνεχίζει να προσφέρει τα ίδια features με τα πρόσφατα ποντίκια της, όπως RGB φωτισμό τριών σημείων, ελεγχόμενο μέσα από το CUE software της και πλήθος gaming στοιχείων. Ο οπτικός αισθητήρας PMW3367 της PixArt για παράδειγμα στο εσωτερικό του GLAIVEL έχει μέγιστη ανάλυση 16000 DPI, ρυθμιζόμενος με βήματα του 1 DPI για να ταιριάξει με πρακτικά κάθε απαίτηση αλλά και mousepad.

Η ροδέλα αλουμινίου με επένδυση ελαστικού αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του GLAIVEL ενώ οι υψηλής ποιότητας διακόπτες της Omron για το αριστερό και δεξί κλικ έχουν διάρκεια ζωής τα 50 εκ. πατήματα. Η κυκλοφορία του στην αγορά θα είναι άμεση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την προτεινόμενη τιμή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, rgb, corsair, GLAIVEL, pixart

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...