Η Corsair παρουσιάζει το νέο K100 RGB Gaming Keyboard

Η CORSAIR ανακοίνωσε σήμερα τη κυκλοφορία του νέου flagship gaming keyboard, K100 RGB, το οποίο έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ταχύτητα.

 

Το CORSAIR K100 RGB είναι εξοπλισμένο με μια ευρεία γκάμα κορυφαίων χαρακτηριστικών που ενισχύουν τόσο την εμφάνιση, όσο και τη λειτουργία του. Τέτοια χαρακτηριστικά είναι το multi-function iCUE control wheel, ο 44 ζωνών RGB φωτισμός LightEdge και τα PBT double-shot πλήκτρα. Η νέα τεχνολογία CORSAIR AXON Hyper-Processing παρέχει επίσης 4 φορές ταχύτερη μεταφορά δεδομένων για ταχύτατη απόκριση από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσουμε ένα πλήκτρο.

 

 

 

Είτε στη μηχανική έκδοση με CHERRY MX SPEED Silver διακόπτες είτε στην optical-mechanical έκδοση με τους νέους CORSAIR OPX, η εταιρία ισχυρίζεται πως η ταχύτητα παραμένει ίδια και μεγαλύτερη από αυτήν των ανταγωνιστών.

Το iCUE control wheel που προ-αναφέραμε βρίσκεται στο πληκτρολόγιο για να προσφέρει εύκολο έλεγχο των media σας, ή ως πρόσθετη λειτουργία κύλισης σε  εφαρμογές ή παιχνίδια και γενικά οτιδήποτε μπορεί να προγραμματιστεί στο iCUE. Το λογισμικό CORSAIR iCUE επιτρέπει σε βάθος προσαρμογή του πλήκτρου ανάλογα με τις ανάγκες του gamer.

 

 

Σε άλλα χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα μαγνητικό, αποσπώμενο palm rest, με μαλακή δερματίνη υφή και memory foam για ξεκούραστο και πολύωρο gaming. Η passthrough θύρα USB σας επιτρέπει να συνδέσετε μια επιπλέον συσκευή μέσω του πληκτρολογίου ή να τοποθετήσετε την οθόνη αφής iCUE NEXUS Companion. Ο αποθηκευτικός χώρος των 8MB που διαθέτει μπορεί να αποθηκεύσει έως και 200 προφίλ με  custom macros, ρυθμίσεις και έως και 20 επίπεδα φωτισμού RGB, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε το iCUE στο background.

Το CORSAIR K100 RGB Mechanical Gaming Keyboard και το CORSAIR K100 RGB Optical-Mechanical Gaming Keyboard είναι άμεσα διαθέσιμα με διετή εγγύηση από το διαδικτυακό κατάστημα της CORSAIR και μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε όλον τον κόσμο.

 

 

 

Corsair Press Release

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

keyboard, cherry mx speed, iCUE , CORSAIR K100 RGB , LightEdge , CORSAIR AXON Hyper-Processing , CORSAIR OPX, Optical-Mechanical

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...