H XFX μπαίνει δυναμικά στον χώρο των τροφοδοτικών με το 850 Black Edition !

Μια από τις "παραδοσιακές" εταιρείες κατασκευής μητρικών και καρτών γραφικών, η γνωστή σε όλους μας XFX, φαίνεται πως αποφάσισε να μπει δυναμικά και σε μια ακόμα κατηγορία, αυτή των τροφοδοτικών για τους υπολογιστές μας! Μια από τις "παραδοσιακές" εταιρείες κατασκευής μητρικών και καρτών γραφικών, η γνωστή σε όλους μας XFX, φαίνεται πως αποφάσισε να μπει δυναμικά και σε μια ακόμα κατηγορία, αυτή των τροφοδοτικών για τους υπολογιστές μας!

Αυτό που μας εξέπληξε θετικά είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία μπήκε στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό σε εμφάνιση τροφοδοτικό, το XFX 850 Black Edition. Όπως δηλώνει και το όνομά του, είναι ισχύος 850W, ενώ διαθέτει μια μονή 12άρα γραμμή που μπορεί να βγάλει έως και 70Α, Ιαπωνικούς πυκνωτές υψηλής ποιότητας και αντοχής, φυσικά υποστήριξη για SLi και CrossFire, ενώ κέρδισε και το 80Plus Silver Award για την εξαιρετική του efficiency, που αγγίζει το 88%!

To τροφοδοτικό ψύχεται από έναν ανεμιστήρα 135mm και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην Computex τον επόμενο μήνα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κάτι για την προτεινόμενη τιμή πώλησής του.


Μερικές φωτογραφίες από το PSU:

XFX PSU 850 Black Edition

XFX PSU 850 Black Edition

XFX PSU 850 Black Edition