Η ΔΕΗ χαμογελά με το νέο εξωτερικό PSU της Eurocom!

Όσο ο κόσμος προχωρά στην mobile εποχή, πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές φορητών συστημάτων ετοιμάζονται με νέα προϊόντα που φέρνουν τις επιδόσεις όλο και πιο κοντά στο desktop.

Στο ίδιο μονοπάτι βαδίζει εδώ και μερικά χρόνια και η Eurocom. Η εταιρία έχει δεκάδες laptops και notebooks στη φαρέτρα της που προορίζονται για όλα τα τμήματα της αγοράς. Σήμερα, η Eurocom ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα ενός νέου high efficiency εξωτερικού τροφοδοτικού με ισχύ 780W για laptops όχι μόνο της ίδιας, αλλά και των Cleno/MSI που φέρουν την ίδια DIN like υποδοχή ρεύματος.

 

Ορισμένα high end laptops, όπως για παράδειγμα της Eurocom αλλά και της MSI, έρχονται και με δύο τροφοδοτικά που συνδέονται σε ένα splitter προτού συνδεθούν επάνω στη μονάδα προσφέροντας έτσι την απαραίτητη ισχύ στο hardware. Το τροφοδοτικό της Eurocom θα εξαλείψει την ανάγκη για χρήση δύο τροφοδοτικών, γιατί: one rules them all. Όμως το τροφοδοτικό δε φέρει πιστοποίηση 80 Plus όμως συνοδεύεται από εύχρηστη LED οθόνη που παρουσιάζει πληροφορίες, όπως τα Ampere αλλά και τα Volt, ο πολλαπλασιασμός των οποίων μας κάνει τα Watt (που επίσης εμφανίζονται). Βέβαια όλα έρχονται με ένα κόστος, και Eurocom 780 W AC/DC Adapter κοστίζει περί τα $475 ενώ ζυγίζει 1.7 kg.

 

 

 

 

 

 

http://www.anandtech.com/show/11118/eurocom-launches-780-w-external-psu-for-highend-laptops-sff-and-industrial-pcs

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

notebook, gaming notebook, power supply, eurocom, 780w

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...