Υδρόψυκτες RAM ανακοίνωσε στη CES 2019 η Thermaltake

Η Thermaltake παίρνει βαθιά ανάσα και παρουσιάζει με αφορμή την CES τις πρώτες της υδρόψυκτες μνήμες DDR4 οι οποίες πλημμυρίζουν και από RGB.

Με τις WaterRam η εταιρία προσπαθεί να φέρει στην αγορά ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει υδρόψυξη και RGB με ένα τυπικό RAM kit. Κατά τη Thermaltake, αυτές είναι και οι πρώτες υδρόψυκτες DDR4 μνήμες και ενσωματώνουν παράλληλα ένα software ελεγχόμενο waterblock που μπορεί να 'δείξει' 16.8 εκ. χρώματα στο εσωτερικό του συστήματος. Σύμφωνα μάλιστα με τις μετρήσεις της Thermaltake, η θερμοκρασία των RAM θα πέσει κατά 37% κάτι που φροντίζει για τις επιδόσεις, τη σταθερότητα και τη μακροζωία των μνημών του PC.

Φυσικά και πάλι θα χρειαστεί η ύπαρξη κάποιου custom loop υδρόψυξης για να εκμεταλλευτούμε πλήρως την ψυκτική ικανότητα του waterblock και εκτός αυτού, το RGB υποστηρίζεται από όλες τις πλατφόρμες RGB: MSI, ASUS, GIGABYTE και ASRock που έχουν ένα digital και addressable RGB header. Όσον αφορά τα specs των RAM, έχουμε να κάνουμε με kit χρονισμένα στα 3200MHz σε συνδυασμούς 16 και 32GB για dual και quad channel συστήματα αντίστοιχα, ενώ υποστηρίζουν πλήρως το XMP 2.0 προφίλ της Intel.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

rgb, Thermaltake, ddr4, memory, ces 2019, waterram, addressable RGB

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...